Søndergade

Søndergade

Tidsplan

Vores entreprenør arbejder løbende med planlægning af de forskellige etaper for at optimere arbejdet og sikre, at det bliver til mindst mulig gene for dig, hvad enten du er erhvervsdrivende, kunde eller beboer.

Tidsplanen for et renoveringsprojekt som dette vil altid være dynamisk. Den afhænger af vind og vejr, om man finder i viking i jorden, hvor vi graver - og andre spændende og uforudsete hændelser. Derfor er det ikke muligt at melde en 100% fast tidsplan ud.

Her på siden vil du altid kunne finde de senest opdaterede oplysninger om tidsplanen i forhold til den eller de etaper, der er i gang.
Senest 8 uger før vi starter på en ny etape, lægger vi informationerne om den foreløbige tidsplan for etapen her på siden.

Er det nødvendigt at renovere Søndergade?

Søndergade er da fin, som den er - hvorfor er det overhovedet nødvendigt at renovere den?

Hvad kommer det til at koste, og hvem betaler?

Der vil bl.a. blive lavet ny belægning, belysning og flere hyggelige zoner på Søndergade. Men hvordan skal det betales? Og af hvem?

Hvad gøres der for at mindske generne for butikkerne og de handlende?

Der skal bl.a. laves ny belægning på Søndergade. Kommer det til at betyde, at vi ikke kan bruge gaden i den periode, arbejdet står på?

Hvornår er arbejdet færdigt?

Søndergade er samlingspunkt for rigtig mange mennesker, butikker, oplevelser og events. En renovering vil derfor komme til at betyde ændringer, så hvornår kan man bruge gaden på normal vis igen?

Tilmeld dig vores gratis SMS-service

Få SMS’er med information om renovering af gågaden i Horsens

Vil du gerne have servicemeddelelser om arbejdet på gågaden sendt direkte til dig?

Så tilmeld dig vores gratis SMS-service via gruppe-sms.dk.

Du kan til enhver tid afmelde dig denne service igen.

Vi bruger kun din tilmelding til at sende dig SMS'er med kort og relevant information om renovering af gågaden undervejs i forløbet.

  • VIL DU VIDE MERE?

    Lene Holmgaard
    Telefon: 76 29 25 10